torstai 2. elokuuta 2012

Kyllä mekin osataan-muffinssit

Päätettiin tehdä muffinsseja. Tavalliset muffinssitaikinat on usein kuivia ja mauttomia, joten taikina tehtiin aiemminkin hyväksi havaitulla peruskahvikakun ohjeella. Sisälle piilotettiin suklaata. Siihen asti kaikki meni hyvin.
 Kuorrutus olikin sitten vähän toinen juttu... Vatkasimme kerman ja ryhdyimme sitten värjäämään sitä jauheväreillä pinkiksi, vihreäksi ja keltaiseksi. Siinä sitten jokin meni pieleen, sillä kerma paakkuuntui, ja lopulta siitä tuli velliä, jolla kuorruttamisesta ei ollut toivoakaan.
 Onneksi kermaa oli vielä toinenkin purkki. Tällä kertaa luovuimme kuitenkin värjäämisestä suosiolla. Teimme todella järkevän tempun, eli jätimme vatkaimen hetkeksi yksin vaahdottamaan, ja niinhän siinä kävi, että kermasta tuli liikaa vatkattua sössöä (luulit jo että vatkain sekosi vai mitä). No, mikäs siinä, vatkattiin se sitten saman tien voiksi, maustettiin suolalla, valkosipulilla, basilikalla ja tillillä. Aikaansaannos maistui hyvältä ja sai nimekseen yrttinen valkosipulivoi.
 Muffinssit olivat kuitenkin vielä ilman kuorrutusta, joten ei muuta kuin kauppaan hakemaan lisää kermaa. Kolmannella yrityksellä emme antaneet virheille sijaa, ja lopulta jääkaappi oli täynnä näitä ihania muffinsseja, joiden nimen tämä alkuteksti varmasti jo selitti. ;)

RESEPTI TULOSSA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...