Mutakakkua tein hiihtolomalla. Aiemmat kokeilut eivät ole olleet oikeita mutakakkuja, joten ajattelin pelata varman päälle ja laittaa taikinaan vaihteeksi suklaata, niin kuin yleensä mutakakkuun laitetaan. Lopulta sitten kuitenkin päädyin kokeilemaan, onko pelkällä kaakaojauheella mahdollista saada valuvaa, mutaisaa kakkua, niin kuin tämä resepti Painted by Cakes -blogissa kuvien perusteella lupaa. Ja aaaai että. Jos en tietäisi, väittäisin, että tässä todellakin on suklaata. Miten voi pelkällä kaakaojauheella tulla näin mutakakkua ja näin hyvää! Ihan tajuttoman herkullista! Tehkää! Kaikki! Tämä oli niin maistuvaa, että sisko vaatimalla vaati että näytän reseptin ja teki heti seuraavana päivänä uuden. Ja viikon kuluttua taas. Eipä tarvitse enää miettiä mutakakkujen repetien kanssa. Nam.
Muuten noudatin orjallisesti reseptiä, mutta vähensin vähän sokeria. Joo ja jauhojakin ihan vähän, taatakseni mutaisen koostumuksen. Mutta eipä ne nyt varmaankaan mitenkään kovin vaikuttavia muutoksia olleet. Paistoajaksi meidän uunissa oli juurikin tuo 25 minuuttia aika tasan erihyvä.
NAM!!!
-Sello
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti