lauantai 6. huhtikuuta 2013

Kerroskiisseli

Näitä herkullisia jälkiruokamaljoja väsäsin maaliskuussa - hyvää tuli! Kiisselistä tuli mansikkainen, mutta mikään ei tietenkään estä käyttämäsä vaikka vattuja, mustikoita tai sitten karviaisia tai vaikka lakkaa tai mitä ikinä!




                      Kerroskiisseli
                                                       noin viidelle
Vaniljakiisseli
5 dl maitoa
1/4 dl sokeria
1/2 dl maissijauhoa tai perunajauhoa
1 rkl vaniljasokeria

Mittaa ainekset kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja sekoittele. Kun muuttuu kiisseliksi, sammuta levy ja sekoittele muutama minuutti. Jaa tarjoilumaljoihin ja anna jäähtyä.

Mansikkakiisseli
4 dl vettä
1 dl mehua (pakastemansikoista valunutta jos on!) tai mehukeittoa
3 rkl perunajauhoja
2 dl mansikoita

Mittaa ainekset paitsi mansikat kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Kun pulpahtaa, ota pois liedeltä ja lisää mansikat. Kaada vaniljakiisselin päälle ja anna koko komeuden jääähtyä ennen tarjoilua.



- Sello

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...