perjantai 21. joulukuuta 2012

Lussebullar

Kuten viimepullajutussa sanoin, niin kokeilin vihdoin ekaa kertaa ikinä luciapullien eli sahramipullien tekoa. Tein ne siis tosiaan lucian päivänä, mutta nyt vasta tänne. Kyllä ne menetteli, mutta kyllä peruspulla kardemummineen lyö sataviiskymmentä-nolla. Tein myös tavallista pullaa ja osasta niistä piparipullia eli piparkakku pullan päälle, mutta niistä tuli niin rumia että eipä rasiteta silmiämme niiden kuvalla.


LUSSEBULLAR

pullataikina
0,25-0,5 g sahramia kardemumman tilalle

Tee pullataikina, mutta jätä kardemumma pois (tai sitten älä jätä) ja sen tilalle sahrami. Leivo taikinasta luciapullan näköisiä ja koristele rusinoilla.

-Sello

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...