sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Tarzanin joulukakku

Tämä ihanaakin ihanampi joulukakku kuuluu ehdottomasti kahvikakkujen topkolmoseen, ollen ehkä jopa se kaikkein paras. Resepti on ollut meillä kauan ja tulee aina olemaan. Kakun voi kuorruttaa suklaalla, mutta sitä se ei kyllä ollenkaan välttämättä kaipaa.
Tämä vie kielen mennessään.


Tarzanin joulukakku

125 g margariinia tai voita
3 dl sokeria
3 munaa
3 banaania
100 g suklaata (tummaa)
1/2 dl ranskankermaa
1/4 tl suolaa
1 tl ruokasoodaa
1 tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria
4 dl vehnäjauhoja

Rouhi suklaa. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen sekoittaen välillä voimakkaasti. Murskaa banaanit ja lisää ne ranskankerman kanssa joukkoon. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää suklaan kanssa varoen. Paista 175-asteisessa uunissa noin tunti.


>Jouluterveisin Sello

1 kommentti:

  1. Minullakin tämä resepti on ollut vuosia, ja on yksi suosikeistani. Takuuvarmasti onnistuu aina. Ihanan mehevä kakku

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...