maanantai 5. marraskuuta 2012

Valkosuklaakeksit








10 kappaletta
115 g
margariinia
1 dl
fariinisokeria
0,8 dl
sokeria
1
muna
2,5 dl
jauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
vaniljasokeria
120 g
valkoista suklaata

OHJEET






Kannattaa taputella pellillä pyöreiksi

Vaahdota pehmeä rasva, fariinisokeri ja sokeri  sähkövatkaimella. Vatkaa joukkoon kananmuna. Paloittele suklaa veitsellä pieniksi paloiksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita tasaiseksi. Nosta keksitaikina lusikalla pellille. Paista 200 asteessa 8-10 minuuttia.

Valkosuklaa ei maistunut niin paljon, kuin olisin halunnut, mutta ei nämä mitään huonojakaan ollut. Kovettu aika nopeesti.


- Piano


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...