torstai 14. helmikuuta 2013

Helmikuun puolivälin karpalo-kaurakeksit

Näin ystävänpäivänä joka paikka on täynnä ihania vaaleanpunaisia kermakuorrutteisia karkkihuurrettuja ystävänpäivämuffinicupcakewhoopiecookiepopsinopseja. Vähemmästäkin lentää laatta. Nämä siis eivät ole mitään amerrrrikan valenttiinomuffaripuffareita, vaan ihanan rustiikkisia kaurakeksejä! Resepti on yhdistelmä monista erilaisista, ja käytin näppituntumaa. Esim. kaurahiutaleiden ja siirapin määrä on siis suunnilleen-määrä, suositus. Siirapin keksin kesken sokerin laiton, se tuntui sopivalta. Tuommoinen suunnilleen-resepti...
No hyvää ystävänpäivää kaikille kuitenkin.


-->
Karpalo-kaurakeksit
~20

3 dl kaurahiutaleita
1 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
n. 1 dl kuivattuja karpaloita
1 muna
1 dl öljyä
1/2 dl sokeria
1 rkl hunajaa

Sekoita öljyyn sokeri, hunaja ja muna vispilällä. Sekoita kuivat aineet keskenään ja karpalot niiden joukkoon. Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita taikinaksi. Lusikoi pellille kökkäreitä, paina niitä vähän. Paista 200-asteisessa uunissa noin kymmenisen minuuttia, riippuen haluatko ihan rapeita ja kuivia keksejä, vai hieman sitkeitä.


- Sello

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...